Ervaringen

 

TERRA MATER

SPIRITUEELWERKER MIR-METHODE THERAPEUT

INSPIRATOR MASSEUR EN MEER

Ervaringen van mensen die ik heb mogen begeleiden............

 

Uiteraard schrijf ik hier alleen met toestemming van jou als klant. Jouw privacy staat voorop. Daarom worden er geen namen genoemd, behalve als je dat wenst.

 

Wil jij je ervaring hier ook delen? Schrijf mij een mailtje en het komt hier te staan, zodat je daardoor ook andere mensen kan ondersteunen.. samen staan we sterk.

 

MEDITATIE over afvallen en gewichtbeheersing.

 

Hallo Margreet. Ik heb de meditatie via We Transfer goed ontvangen en heb het meteen beluistert waardoor ik al heel snel in slaap viel. je hebt een heel prettige stem. Toen ik weer wakker was heb ik het weer een keer gehoord want ik wilde wel graag weten wat je allemaal zegt. Er zijn woorden die me erg raken. Ik ga iedere dag je meditatie luisteren.

 

********************************

Hoi , meditatie goed ontvangen. Zet het ook op mijn telefoon zodat ik het in bed kan luisteren. Hij is mooi, duidelijk en prettig ingesproken en heeft op mij een ontspannende werking. A.Zw

 

********************************

Wat ben ik blij dat ik deze meditatie aan mijzelf cadeau heb gedaan. Ik wil ook wel graag dat je mij het intake formulier op stuurt zodat ik nog gerichter aan het afvallen kan werken. Ik ben benieuwd welke MoM ik dan krijg. Marieke

 

********************************

 

 

Atlas massage:

 

Wederom was de dag GOED vandaag. Een fijne ochtend genoten , waarin we veel konden delen. Werd verwend met een zalige lunch-salade. (deze had ik thuis niet gegeten :-) )

Voldoende op tijd thuis om de spullen klaar te zetten en me voor te bereiden op de Atlasmassage.

Dit werd een bijzonder mooie behandeling waarin er - na de massage- mega veel energie uit mijn handen stroomde en op die manier nog meer stijfheid en pijn uit het lichaam van de klant gehaald mocht worden. Mijn handen waren ter hoogte van het schouderblad. "Heb jij je handen bij mijn ellebogen? Daar wordt het helemaal warm."

Een sessie plus, dus. Meteen ook het laatste presentje kunnen geven. ( In juni en juli kreeg iedere klant een presentje.) Omdat iedereen het zo leuk vindt om verrast te worden gaat dit in de herhaling. Wanneer? Dat lees je ter zijner tijd wel.

Fijn weekeinde allemaal.

 

 

********************************

Vandaag 2de Atlasmassage gegeven. Deze klant komt 3 x Had erge hoofdpijn en last van schouders en nek. Na 1ste keer geen hoofdpijn! Vandaag was de nek soepeler en ik heb een aantal plekken op de schouders extra gemasseerd. Ik ben benieuwd hoe het donderdag is. Het vervolg is hier dan ook weer te lezen.

 

********************************

"Zo heh, hoe kan dat zó snel... ik kan beter naar links kijken." Op het einde van de massage:" Ik kan me het niet voorstellen," Kijkt nog een paar x naar beide kanten

"Tjonge jonge, volgende week kom ik weer hoor, wanneer heb je een plekje voor mij? "

******************************

 

"Hoe is het mogelijk dat na 10 minuten zoveel beter naar links en rechts kan kijken. "

******************************

 

"Mijn schouders voelen minder strak en meer ontspannen, heerlijk"

We spreken meteen voor drie keer af, omdat nek en schouder gebied behoorlijk vast zitten.. daarna als onderhoud en als preventie regelmatig.. paar keer per jaar. Deal

 

********************************

"Ha, ik kan nu de afspraak met de fysio wel afzeggen. Ik kan nu weer prima naar rechts kijken en mijn nek voelt ook weer veel beter." Daar hebben we wel even een gesprekje over gehad, Ze komt nog 2 keer en daarna overleg met de Fysio, wel zo verstandig en netjes.

********************************

"Ik kom volgende week weer hoor." Hoe is het mogelijk dat ik nu al veel beter naar links kan kijken. "

********************************

De eerlijkheid gebied mij te zeggen dat ikzelf ook steeds verbaasd sta te kijken dat op de helft er al een duidelijk verschil is te zien en ervaren wordt.

 

Ook tijdens de beurs verassende ervaringen. Zo snel al resultaat!! iedere keer weer om

BLIJ van te worden!!!!

 

NA MIJN BIJSCHOLING NOG BETER RESULTAAT GENEREREN.

En dat werkt inderdaad. Vorige week 3x een Atlas massage gegeven en wat een vooruitgang. Niet alleen een verbetering in nek en schouder gebied, vooral ook aan de boven armen. Want deze worden ook meegenomen.

 

********************************

MIR-Methode / MOM:

 

Zo bijzonder vind ik het dat zo'n, op het oog, eenvoudige methode zoveel in gang zet. Verwondert en blij omarm ik deze mogelijkheid. T. Z.

 

 

********************************

 

Spannend hoor, ik mag nu iemand begeleiden die heel veel af wil vallen. We hebben een MOM gemaakt en die ga ik morgen voor de tweede keer inmasseren. Door de zinnen in te masseren werken ze nog dieper, worden ze nog beter door het onbewuste opgenomen en gaat ons systeem er mee aan de slag.

 

********************************

" Ik moet eerlijk bekennen dat ik vol verwondering terugkijk naar afgelopen vrijdag, wat een bijzonder proces wat ik ingegaan ben met jouw hulp, dank je wel hiervoor. Ik weet zeker dat ik op de juiste weg ben en dat ik er wel kom. Ik voel sinds vrijdag een stevigheid in mij die ik nog nooit eerder ervaren heb, dit zorgt voor een rust en een innerlijk weten en vertrouwen, heel bijzonder en fijn om te ervaren!!" M.D.

 

********************************

Weet niet welke beweging jij in gang hebt gezet maar ik voel me fantastisch! Rust (ook in mijn hoofd) en heel sereen. Vanochtend zweefde ik nog een beetje na het slapen maar nu weer lkkr gegrond. Carpe diem en 1000x dank. L.B.

 

 

********************************

" Lieve lieve Margreet,

Diep dankbaar voor de prachtige dag die wij gister samen mochten hebben!

Heel prachtig en bijzonder te zien en te ervaren hoe jij de zinnen doorkrijgt en hoe jij je LICHT straalt!!!!!!!!!!!

Je bent een allemachtig prachtig krachtig stralende vrouw!

Een vrouw met groot LICHT in zich!!!!!!

Dan kan ik alleen maar zeggen: Dank je , Dankjewel voor jouw vertrouwen. Het gaat immers ook om samenwerking, om het contact dat we met elkaar creëren en daaruit kunnen dan weer kleine wondertjes ontstaan.

Dit maakt mijn werk zo fijn en waardevol, dat jij weer verder kunt, met een lichter en blijer gevoel, met een weten dat het goed komt... Liefs.

 

********************************

 

 

" Je hebt vandaag weer iemand heel gelukkig gemaakt, met de fijne en verhelderende sessie, Heel erg bedankt, bijzondere Margreet! "

 

********************************

 

 

"De MIR-Methode EHBO die jij mij hebt geleerd werkt super, Margreet. Mijn hoofdpijn was binnen een paar minuten weg. Toen ze na 4 uur weer terug kwam deed ik het om het half uur totdat ik het weer vergat. Ik heb heerlijk geslapen, een aanrader dus.. DANKJEWEL"

 

*****************************

 

"Ik heb weer een goedwerkende MOM gehad van Margreet Pielage uit Ommen.

Ze heeft me weer héél goed geholpen. Ik ga ook naar acupunctuur en voor mij werkt de combinatie erg goed. Zo ben ik 2 jaar geleden van mijn reuma af gekomen.Ik ben veel beter in balans en minder emotioneel. Mijn eczeem is ook bijna verdwenen al blijft het hier en daar nog wel een beetje vervelen.

Ik blijf gewoon doorgaan met de MIR-Methode, ik doe hem al jaren en voel me een heel ander, gelukkiger en stabieler mens worden.

Héél véél dank ervoor, ook voor je tips.

Liefs en hartegroet, Marie-José"

 

 

********************************

 

"Ruim een jaar geleden ben ik begonnen met de MIR-Methode. Het voelde voor mij meteen heel fijn en vertrouwd om de methode te doen. Ik had ook een aantal specifieke klachten o.a. veel last van candida en vermoeidheid. Ik ben naar een mir-therapeut (Margreet Pielage) geweest en zij heeft meerdere keren een persoonlijk protocol voor mij gemaakt. Dit werkte ontzettend goed. Ik merkte dat mijn lichamelijke klachten iets minder werden maar dat ik vooral meer in mijn eigen kracht kwam te staan en ging leven! Niet meer bezig houden met al de lichamelijke kwaaltjes, maar genieten van het leven! Mijn vriend en ik hadden een kinderwens en inmiddels ben ik alweer 25 weken zwanger. Aan het begin van de zwangerschap kreeg ik veel last van mijn tepels. Veel kloven en er kwam ook steeds vocht uit. Ze waren enorm gevoelig en leken ontstoken. Ik heb meerdere weken gesmeerd met tepelzalf, maar dit had geen effect. Opeens dacht ik weer aan de MIR-Methode en heb mijn MIR-therapeut gemaild. Een dag later kreeg ik via de mail een persoonlijk protocol. Deze ben ik 2 keer per dag gaan opzeggen en ondertussen wreef ik liefdevol over mijn borsten. Binnen een paar dagen waren mijn tepels volledig hersteld!! Wat voelde dat goed.

 

Ik zeg het protocol nu al een aantal weken en mijn borsten en tepels hebben nog nooit zo fijn aangevoeld. Ook voor de zwangerschap had ik veel klachten bij mijn tepels en nu is de huid gewoon helemaal hersteld. Veel afscheiding heb ik nog wel zo af en toe tijdens de zwangerschap. De verloskundige raadde me aan om toch even een kweekje te maken of het candida was of gewoon vermeerderde afscheiding vanwege de zwangerschap. Uit de kweek kwam dat ik geen candida meer heb en ook geen andere vaginale bacteriën die ik al die jaren ervoor altijd had gehad. Dit was echt geweldig nieuws! In mijn persoonlijk protocol zeg ik ook: detox candida. Inmiddels zeg ik dit al bijna een jaar (candida is heel hardnekkig) en het heeft dus geholpen. Ik ben enorm blij met de MIR-Methode en met de persoonlijke protocollen die enorm goed helpen." V. V.

Ik ben heel blij dat ik met jou mocht werken, V.. Voor jou als lezer: het woord Protocol is veranderd naar MOM.

********************************

 

"Wow Margreet. Wat heb je veel in werk gezet voor mij. Ik had nooit gedacht dat de verandering zo snel gaat. De eerste week was ik wel wat moe hoor. Gelukkig heb je dat in de mail aangegeven en ook toen ik bij je in de praktijk was. Mag ik je volgende week bellen?? Ik ben zo benieuwd of er een zin bij moet of weg kan."

Noot van Margreet: er is altijd de afspraak dat er gebeld en /of gemaild kan worden en ik geef zo snel als mogelijk is antwoord op de vraag.

 

********************************

Ik ben je zo ontzettend dankbaar, ik voel verbetering op zoveel fronten! Wat wel heel erg fijn is: het contact met mijn ouders is verbetert en nog zoveel meer. Diep dankbaar! Maurice

 

********************************

MIR-Methode Kring

 

Wat is het fijn om allerlei dingen te delen, jullie voelen zo vertrouwd. Ik ben blij dat ik gekomen ben. J.V.

 

********************************

Namens Geke : " ik vind het fijn om aanwezig te zijn,vind veel openheid en kracht door de MIR-Methode kan makkelijker mijn plaats in nemen en je mag zeker mijn naam gebruiken "

Dit na deelname (voor de 2de keer) aan de MIR-Methode Kring.

Geke geeft ook aan dat ze het jammer vind dat ze donderdag a.s er niet bij kan zijn.

 

********************************

 

Vrijdagavond was de eerste MIR-Methode kring bij mijn in de praktijk. We waren met 4 personen.Het was een heel fijne avond waar natuurlijk ook humor aanwezig is, herkenning vooral. Er waren best veel vragen die allemaal beantwoord werden. Van elkaar ervaringen horen was heel prettig. Op het laatst met elkaar in de kring was heel bijzonder en krachtig. Iedereen ging met een fijn gevoel en wat nieuwe tools naar huis. Ik vertelde dat de MIR-Methode (de energie die we samen creëerden) nog een tijd zou doorwerken. Van Loes kreeg ik onderstaande mail die ik hier en op mijn website mag plaatsen. Dank je wel, Loes.

" Dat het nog doorwerkt voel ik al de hele dag. Fijn om zo uitleg te krijgen over iets waar ik wel al lang mee bezig was maar nu voelt het of er nieuw leven in is geblazen. Vond het ook bijzonder om zo maar nieuwe mensen tegen te komen met eenzelfde interesse.

Ik kom ook graag weer een volgende keer."

 

Dat is fijn. En ja, je kan net zo vaak mee doen als je wilt.

30 november smorgens is de volgende kring. Het is leuk om jou ook een keer te ontmoeten.

 

 

********************************

"Weet je wat ik ook zo leuk vind? Dat we gewoon alles kunnen vragen en jij niets gek vindt. Eerder hield ik maar mijn mond, nu hier durf ik te oefenen, omdat jullie zo veilig voelen, dank je wel. Ook bedankt voor de lekkere dingen."

 

 

********************************

 

Massage:

 

`Wat heb je toch allemaal gedaan.. ik ben aangeraakt en diep geraakt... net of je heel veel ballast uit mijn lichaam hebt gehaald. En mijn hoofd, mijn hoofd is zo rustig en helder nu.. Ik kan het bijna niet geloven.. je hebt echt wel Magische handen..`Schrijf alleen mijn begin letter maar. Gedaan dus P en bedankt dat ik het plaatsen mag.

 

********************************

Nagenieten van de heerlijke en helende massage met MIR methode en de prachtige reading/channeling die daar aan spontaan aan vooraf ging, bedankt Margreet Pielage, wat een mooi en bijzonder cadeau heb ik van je gekregen zoooo lieffff! 1000 x dank! De massage maakte de weg vrij voor een nog specialer cadeau vanavond wat ik mijn leven lang zal koesteren. Memory for life!♥ Vandaag ontving ik liefde . Lisette Broekhuizen

 

********************************

"Wat fijn dat de pijn in mijn rug en schouders weg zijn." Ik kon het eerst niet geloven, maar het is nog steeds weg, nu al een week. Dankjewel!! " Dhr G. uit L.

n********************************

"Dank je wel, dat ik tijdens mijn vakantie bij jou terecht kon voor een heerlijke ontspannende massage. Het extra werk aan mijn hoofd voelt nog steeds weldadig, de rust is er nog.. Lieke "

 

********************************

"Ik moest € 57,00 betalen, maar ik had er wel € 100,00 voor over. Jaren lang heb ik al last van mijn onderbeen en enkel. Na 2 keer masseren is het helemaal weg. Of komt dat omdat je een hele tijd mijn enkel hebt vastgehouden en mijn onderbeen langer masseerde? Ik snap niet hoe je het deed, maar ik ben er hartstikke blij mee, dat mag je wel opschrijven hoor."

Dank je wel, meneer O.N.W.dat ik dit mag plaatsen en dat doe ik graag.

En ja, het klopt dat er helende Energie uit mijn handen stroomt. Daar ben ik ook heel blij mee.

 

 

********************************

"Mijn buikklachten zijn helemaal over na jouw massage!!"

 

********************************

En weer een tevreden vakantie klant. zo krijg ik steeds meer kronen op het werk dat ik mag doen. Dank jullie wel.

********************************

"Wow, wat heb jij een energie in je handen zeg!!" Na een tijdje hoor ik zeggen: " Ik weet niet wat je allemaal doet, maar het voelt goed, zelfs mijn hoofdpijn is verdwenen."

Een dag later krijg ik een berichtje dat de hoofdpijn is weg gebleven. Blij!!

********************************

18-02-2017De massages met de stappen van de MIR bij jou zijn altijd een groot cadeau. De massage opleiding die je vorig weekend aan me gaf was SUPER! Dankbaar dat ik de fijne kneepjes van het vak van je mocht leren. De extra dingen die je toevoegt zodat de klant er lkkr warm bij ligt. Trots

jouw hantekening op mijn certificaat preikt. Wens dat je nog meer mensen mag opleiden dit jaar want je bent een uitstekend leermeester. Ik streef naar perfectie en daarom koos ik er voor de cursus bij jou te doen. Namaste

Dan schrijf ik: Ik word ook heel lekker warm door jouw bericht vol complimenten Lis!!!❤

Lis zegt: Je verdiend een goede recensie. Wilde het de hele week al schrijven nu dus gedaan.